غذا و آشپزی

غذا و آشپزی طرز تهیه غذاهای ایرانی و خارجی

غذا و آشپزی

غذا و آشپزی طرز تهیه غذاهای ایرانی و خارجی

چلو گوشت گیاهی با هویج

شنبه, ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۰۳:۰۶ ق.ظ

مواد لازم برای تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج :

سویای درشت 150 گرم
 روغن مایع به میزان لازم
 پیاز خرد کرده 5 تا 6 قاشق سوپخوری
 زردچوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
هل 10 عدد
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
زعفران حل کرده 1 قاشق چایخوری
هویج متوسط 3 عدد

 

طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج :

سویا را به مدت 2 ساعت در آب ولرم بخیسانید. بعد در آبکش بریزید. حالا در قابلمه‌ی مناسبی، قدری روغن مایع بریزید و آن را روی اجاق قرار دهید و سویا رادر آن تفت دهید. بعد از 5 دقیقه پیاز را اضافه کنید و آن را نیز کمی تفت دهید.

سپس ادویه‌ها، هل و رب گوجه‌ فرنگی را به سویا بیفزائید و پس از 3 دقیقه، قدری آب در قابلمه بریزید؛ به گونه ای که آب روی سویا را بپوشاند. اکنون حرارت را کم کنید تا سویا بپزد. تا آب آن به یک پیمانه برسد در آخر، نمک و زعفران را اضافه کنید. حالا هویج را خلالی خرد کنید و در اندکی روغن تفت دهید تا کمی نرم شود.

اینک همه‌ی مواد را با چلو مخلوط سازید و به مدت 30 دقیقه آن را دم کنید. آن گاه پلو را در دیس مناسبی بکشید.

یادآوری: مقدار برنج برای این مواد، در حدود 3 پیمانه (تقریباً 450 گرم ) می باشد.

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • شنبه, ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۰۳:۰۶ ق.ظ
  • raha bahreyni

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی