غذا و آشپزی

غذا و آشپزی طرز تهیه غذاهای ایرانی و خارجی

غذا و آشپزی

غذا و آشپزی طرز تهیه غذاهای ایرانی و خارجی

۲ مطلب در دی ۱۳۹۶ ثبت شده است

مواد لازم پارفه نارگیل و انبه

ماست 2 پیمانه
انبه رسیده متوسط 1 عدد
پودر نارگیل 1 پیمانه
عسل 2 قاشق غذاخوری
پارفه نارگیل و انبه

طرز تهیه پارفه نارگیل و انبه

ماست را هم بزنید تا صاف شود.
انبه را پوست بگیرید و به صورت مکعب‎های 1.5 سانتی‎متری قاچ کنید تا حدود ½1 پیمانه شود.
در یک کاسه کوچک، ماست و شربت افرا را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
¾ پیمانه انبه را در 4 لیوان مخصوص دسر (parfait) بریزید.
روی انبه‎ها را 2 قاشق غذاخوری نارگیل پر کنید.
½ پیمانه ماست را در هر کدام از لیوان‎ها بریزید.
¾ انبه‎های باقی‎مانده را بین لیوان‎ها تقسیم کنید.
در مرحله آخر با 2 قاشق غذاخوری نارگیل باقی‎مانده روی لیوان‎ها را تزیین کنید.
پارفه نارگیل و انبه

نکات تکمیلی در مورد پارفه

پارفه جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
پارفه را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

مواد لازم برای آناناس دارچینی

آناناس :12 حلقه بزرگ
پودر دارچین :2 قاشق چای خوری
شکر قهوه ای :60 گرم
شکر :225 گرم (1 پیمانه)
آب سرد :500 میلی لیتر (2 پیمانه)
پوست لیموی رنده شده :یک عدد
آبلیموی تازه :200 میلی لیتر
نعنا خرد شده :یک پیمانه
آناناس دارچینی
طرز تهیه آناناس دارچینی
برای تهیه گرانیتای لیمو و نعنا، شکر، آب و رنده پوست لیمو را در ظرفی روی حرارت ملایم قرار دهید. آن ها را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که شکر حل شود حرارت دهید. سپس آن ها را به جوش آورید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که شربت غلیظ شود بجوشانید.
شربت غلیظ شده را از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود سپس آب لیموترش را به آن اضافه کنید. این مخلوط را در یک ظرف با عمق کم بریزید، در آن را با سلفون ببندید و آن را به مدت 4 تا 6 ساعت در فریزر قرار دهید تا کامل یخ بزند.
مخلوط یخ زده را با نعنا خرد شده در غذاساز بریزید و آن ها را به مدت 30 ثانیه با هم ترکیب نمایید تا نرم و یکنواخت شوند. سپس آن را دوباره در ظرف بریزید و به مدت 4 ساعت دیگر در فریزر قرار دهید.
گریل را با حرارت متوسط گرم کنید.
شکر و دارچین را در ظرفی با هم مخلوط نمایید.
آناناس ها را به سیخ بکشید و آن ها را در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و هر سمت آن ها را به مدت 1 دقیقه روی گریل قرار دهید تا کاراملایز شود. سپس آن را در بشقاب قرار دهید و با گرانیتای نعنا و لیمو سرو نمایید.
آناناس دارچینی

نکات تکمیلی در مورد آناناس دارچینی

آناناس دارچینی جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
آناناس دارچینی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :