غذا و آشپزی

غذا و آشپزی طرز تهیه غذاهای ایرانی و خارجی

غذا و آشپزی

غذا و آشپزی طرز تهیه غذاهای ایرانی و خارجی

۲ مطلب در مهر ۱۳۹۶ ثبت شده است

مواد لازم کیک انبه :

  • آرد: یک و یک دوم پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک و یک چهارم ق چ
  • بیکینگ سودا: یک چهارم ق چ
  • هل: یک دوم ق چ
  • نمک: یک چهارم ق چ
  • شکر: 1 پیمانه
  • پوره انبه تازه: سه چهارم پیمانه
  • شیر: یک چهارم پیمانه
  • روغن آفتابگردان: یک سوم پیمانه
طرز تهیه کیک انبه بدون تخم مرغ

طرز تهیه کیک انبه بدون تخم مرغ :

1. در کاسه ای آرد و بیکینگ پودر و بیکینگ سودا و هل و نمک را با یکدیگر مخلوط و الک کنید.
2. در کاسه ای دیگر شکر و پوره انبه و شیر و روغن آفتابگردان را مخلوط کنید و با همزن برقی آن را بزنید.
3. مخلوط آرد را کم کم به سایر مواد اضافه کرده و مجدد با همزن برقی می زنیم (توجه داشته باشید که مواد را فقط در حد مخلوط شدن و یکدست شدن می زنیم نه بیشتر) کف قالب لوف مورد نظر را توسط کره چرب کرده و مقداری آرد را کف قالب الک کنید تا مانع چسبندگی کیک شود می توانید از اسپری روغن جداکننده نیز استفاده کنید.
4. مایه کیک را درون قالب ریخته. در دمای 175 درجه سانتی گراد و به مدت تقریبی 40 دقیقه اجازه دهید تا پخت کیک صورت بگیرد. بعد از اطمینان از پخت، قالب را روی پنجره توری قرار دهید و بگذارید به مدت 10 تا 15 دقیقه خنک شود و بعد اقدام به خارج کردن کیک نمایید.

نکته:

1.    توصیه می شود که برای کیک هایی که در آن از میوه استفاده می شود نظیر انبه و خرمالو و کدو حلوایی و… حتما از بیکینگ سودا استفاده کنید تا کیک بافت مطلوب تری داشته باشد.
2.    بیکینگ سودا را می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج :

سویای درشت 150 گرم
 روغن مایع به میزان لازم
 پیاز خرد کرده 5 تا 6 قاشق سوپخوری
 زردچوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
هل 10 عدد
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
زعفران حل کرده 1 قاشق چایخوری
هویج متوسط 3 عدد

 

طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج :

سویا را به مدت 2 ساعت در آب ولرم بخیسانید. بعد در آبکش بریزید. حالا در قابلمه‌ی مناسبی، قدری روغن مایع بریزید و آن را روی اجاق قرار دهید و سویا رادر آن تفت دهید. بعد از 5 دقیقه پیاز را اضافه کنید و آن را نیز کمی تفت دهید.

سپس ادویه‌ها، هل و رب گوجه‌ فرنگی را به سویا بیفزائید و پس از 3 دقیقه، قدری آب در قابلمه بریزید؛ به گونه ای که آب روی سویا را بپوشاند. اکنون حرارت را کم کنید تا سویا بپزد. تا آب آن به یک پیمانه برسد در آخر، نمک و زعفران را اضافه کنید. حالا هویج را خلالی خرد کنید و در اندکی روغن تفت دهید تا کمی نرم شود.

اینک همه‌ی مواد را با چلو مخلوط سازید و به مدت 30 دقیقه آن را دم کنید. آن گاه پلو را در دیس مناسبی بکشید.

یادآوری: مقدار برنج برای این مواد، در حدود 3 پیمانه (تقریباً 450 گرم ) می باشد.